aalvaaa

Alla inlägg den 1 februari 2012

Av AAlvaaa - 1 februari 2012 20:17

Godnatt mina läsare!!

 



Sweeties, nu måste jag avsluta bloggandet för idag:( Men jag bloggar ju imorron på morronen om jag har tid!? Vi får se!? Ja har ju klädsim så jag måste packa osvosv... Men det blir ju kul med det! Det var ju ett tag sedan! Mne vi ska typ alltid göra samma saker ändå, så! Men jag tack er alla för min statistik! Jag känner mig jättenöjd med den! Jag tycker att deta är en lagom nivå på statistik för mig! Om jag har "lite" blir det inte kul, man bloggar ju i "onödan" då! För mkt, då känner man att man tar ett "JÄTTEstort" ansvar och man får typ elacka kommentarer att man är för dålig på vilka tider man ska blogga osvosv...!!! IRRI såå! Men därför tkr jah att jag är en lagom stor bloggare! Men bloggen ökar säkert ändå! Men jag bloggar väl om vad jag vill ändå!!?? Men inte för o vah dum eller nå!  Men jag tkr att detta med att blogga är jättekul! Jag vill ju inte göra er besvikna med att inte blogga!!! Nu ska jag passa på att packa till imon!

//AAlvaaa

Av AAlvaaa - 1 februari 2012 19:32

Justnu:

Mammor och minimodeller

!Lovely!

Av AAlvaaa - 1 februari 2012 18:49


HeHe, mkt fokus på LOLextra nu vah!? 

Av AAlvaaa - 1 februari 2012 17:16

Hej alla saknade läsare!



Nu är jag hemma och har just fått tillbaka strömmen! *huh* Jag blev jätterädd när alla lampor bara slocknade! Men sen när Mami kom hem så sa hon att det hade varit i hela stan! Jag vet inte orsaken till detta men det är väl nå vanligt skulle jag tro?? Det började med att allt var vanligt ochså! Men sen så slockna alla lampor i huset (var ensamm hemma!) Jag trodde att det bara slockna för att jag inte rörde mig i rummet, jag satt vid datorn. Men sen när jag skulle tända gick det inte, lamporna tändes inte! Jag bara väntade med ljuset av datorn på att det skulle hända nå! Men nu är alt nääästan som vanligt igen! Lampor osv tändt och släcks lite då o då! Men nu är det ljus i huset! Jag bloggar nu och väntar på att det ska bli vanligt med allt! Men nu kommer en video från chocken!!


Hoppas ni inte blir lika rädda som jag, det var ju mörkt ute oxå!

 

Av AAlvaaa - 1 februari 2012 07:17

Nu har jag jättebrottom!

Måste gå!

Tidigare månad - Senare månad

Kontakta mig!

alva.vh@hotmail.se

 

Om ni vill kontakta mig för beundran, frågor eller annat skriv "Tyck Till" i ämmnesraden

 

Om ni vil kontakta mig för eventuellt sammarbete, länkbyten eller reklam i bloggen, skriv "Reklam" i ämmnesraden

 

alva.vh@hotmail.se

Presentation


Hellojj!
Här är min blogg och här kommer jag att skriva vad som händer mig! Om ni undrar något är det bara att fråga eller kommentera! Jag heter AAlvaaa, men jag trixade liiite med stavningen!!! Jag kommer även att skriva om min stora hobby, simmningen!

Kategorier

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg?
 Bäst i världen!
 Superbra!
 Bra!
 Bäst i sverige!
 Bättre!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards